skip to Main Content

Sterk Maatwerk maakt uw huis of kantoor compleet met indoor en/of outdoor meubilair die we geheel op maat en naar wens voor u maken. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten realiseren wij mooie projecten. Onze visie is dat geen enkel product standaard is. Daarom geloven wij dat we uw meubel het beste op maat kunnen maken. Na een kennismakingsgesprek waarbij we de wensen inventariseren en direct vakkundig advies geven, schrijven wij een vrijblijvende offerte, waarna we uw wensen kunnen realiseren. Wij werken efficiënt en leveren in overleg met de klant volgens de gemaakte planning onze meubels op. Onze offertes zijn altijd inclusief montage op locatie, waarmee we een totaalpakket bieden.

Door onze jarenlange vriendschap en samenwerking als collega’s zijn wij als team goed op elkaar ingespeeld en vullen onze vakgebieden elkaar zeer goed aan.

JOHAN DE MOOIJ – HOUT

Johan is een echte vakman met ruim 20 jaar ervaring als meubelmaker/scheepstimmerman. Maatwerk is zijn specialiteit, waarbij hij precisie en creativiteit combineert tot een mooi eindproduct.

PETER GLASBERGEN – STAAL

Peter is een alleskunner. Met zijn ervaring in elektriciteit, water, smeden en lassen, is geen project hem te gek. Peter denkt in oplossingen en mogelijkheden en heeft een passie voor staalconstructies versterken.