skip to Main Content
Woonkamer
Woonkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Trappen
Trappen
Deuren
Deuren
Hal
Hal
Berging
Berging
Woonkamer

Wij maken meubels op maat. Dit kunnen eet- of salontafels zijn, maar ook klein-meubelen zoals bijzettafels en wandplanken. Daarnaast maken wij vaak wandmeubels, dressoirs of boekenkasten. Geen ruimte is ons te gek. Recent hebben wij een prachtige en-suite wand met schuifdeuren en kasten gemaakt. De ruimte werd hierdoor heel mooi verdeeld. Unieke projecten doen wij graag!

Slaapkamer

Voor de meeste slaapkamers maken wij kledingkasten op maat. Afhankelijk van de ruimte denken wij mee voor de mooiste oplossing. Heeft uw kamer een schuine wand? Deze kunnen wij in een kastenwand optimaal benutten. Verder maken wij ook steeds vaker inloopkasten. In een kleur naar keuze, geheel van hout of juist stoer gecombineerd met stalen kokers. Voor ieders smaak kunnen wij aan de slag. Voor de slaapkamer maken wij ook tv-meubels, dressoirs, spiegels en bed-ombouwen. We hebben zelfs een keer een zwevend bed gemaakt. Geen vraag is ons te gek!

Trappen

Omdat wij gespecialiseerd zijn in maatwerk, kunnen we ook uw trappenhuis een nieuwe uitstraling geven. We kunnen de traptreden vernieuwen of behandelen, maar ook het plaatsen van een unieke trapleuning van hout of staal geeft het geheel een nieuw uiterlijk. Unieke traphekken van staal of leuningen met verlichting, alles is mogelijk!

Deuren

We maken graag een unieke loft-deur die in een stalen rails boven het deurgat hangt of een stalen deur of pui die een ruimte een licht en modern karakter geeft. We lassen alles met hoogwaardig materiaal en machines. Uiteraard weer helemaal op maat.

Hal

Voor een smalle hal kunnen we mooie oplossingen maken. Slimme kapstokken die tevens als schoenenkast dienen of mooie spiegels met houten of stalen lijsten. Uiteraard behoort een radiatorombouw ook tot de mogelijkheden.

Berging

Heeft u een garage, berging of bijkeuken waar nu niet optimaal de ruimte benut wordt? Wij geven advies over het indelen van de ruimte en maken kasten of wandrekken op maat, zodat deze ruimte er altijd georganiseerd uitziet.

Smeden

Wij maken ook diverse soorten smeedwerk. Bijzonder hang- en sluitwerk, haakjes, traphekken, knopjes, grepen en nog veel meer.