skip to Main Content
Kantoor
Kantoor
Keuken
Keuken
Receptie
Receptie
Vergaderen
Vergaderen
Winkel
Winkel
Archief
Archief
Kantoor

Voor bedrijven maken wij complete kantoorinrichtingen. Denk hierbij aan bureaus, ladenblokken en kastenwanden, maar ook glazen puien voor een vergaderruimten behoren tot de mogelijkheden.

Keukens

Meestal heeft een kantoor een keuken, maar steeds vaker maken we ook kitchenettes of koffiecorners. We maken keukens op maat, maar kunnen ook een renovatie van een huidige keuken doen.

Receptie

De entree van een bedrijf is heel belangrijk. Het bepaalt de sfeer en geeft direct een uitstraling van het bedrijf. We maken balies op maat. De werkplekken daarachter zijn volledig ergonomisch en kunnen zelfs in hoogte verstelbaar. In de ontvangstruimte plaatsen wij vaak ook een mooie wachtruimte of tafel. Wij leveren advies over de mogelijkheden qua indeling, materialen en uitvoering.

Vergaderen

Vergaderruimtes voorzien wij van mooie tafels en kastenwanden waar bijvoorbeeld een presentatiescherm in verwerkt is. Regelmatig maken wij ook glazen puien die de ruimte licht en openhoudt, maar toch de nodige privacy biedt om zaken te bespreken.

Winkels

Voor winkels gaan wij graag aan de slag. We maken kastenwanden voor de producten op maat. Ook opbergkasten, balies of tafels komen in het totaalplaatje terug.

Archief

Voor ruimtes die niet zichtbaar zijn voor klanten hebben wij een passende oplossing. Vaak is er een kleine ruimte beschikbaar die dient voor opslag of voorraad. Wij maken een efficiënt ontwerp waardoor de ruimte optimaal benut wordt.